Demy, Suliyana & Diyah Safira
アルバム

Sing Kuat Maning

Demy, Suliyana & Diyah Safira

10曲 • 58分 • JAN 14 2014

1
Sing Kuat Maning
06:36
2
Mbukak Jaitan
05:57
3
Nganteni Ati
04:41
4
Luh Jegeg
05:09
5
Nampik Welas
06:12
6
Sing Ono Roso
06:44
7
Badangen
05:50
8
Seru Kangene
05:56
9
Dendenge Tonggo
04:56
10
Kebangeten
06:01
℗© Samudra Record

0:00